Een dataroom organiseren: de gemeenschappelijke structuur en het verschil tussen de fysieke en virtuele documentstroom | Box data room – Awad Badi Nahas

Home Sweet Home

 • Phone Number

 • 920003240

line
 • Jeddah, KSA ,

 • Sari Street, opposite to Marhaba Bakery

line
 • Email Address

 • info@awadnahas.com

Een dataroom organiseren: de gemeenschappelijke structuur en het verschil tussen de fysieke en virtuele documentstroom | Box data room

Virtuele dataruimten worden voor veel doeleinden gebruikt, maar advocaten komen ze meestal in de strijd tegen in zakelijke financieringen plus fusies plus

Een dataroom organiseren: de gemeenschappelijke structuur en het verschil tussen de fysieke en virtuele documentstroom | Box data room By : Mahmoud Azzazi | July 16, 2019

Virtuele dataruimten worden voor veel doeleinden gebruikt, maar advocaten komen ze meestal in de strijd tegen in zakelijke financieringen plus fusies plus overnames. “Een bedrijf voorbereiden op dezelfde financiering ofwel verkoop” bespreekt in de juli-editie van NW Lawyer enkele redenen waarom bedrijfsjuristen en externe bedrijfsadvocaten moeten leren hoe beslist dataroom karaf worden opgezet. Het onderstaande materiaal behandelt enkele brainloop secure dataroom bijkomend gedachten aangaande het organiseren van dezelfde dataroom. Hoewel het organiseren van dezelfde dataroom essentieel dat jullie de bedrijfsmodus van dezelfde bedrijf begrijpt. De industrie, structuur plus wettelijke en regelgevende omgeving, de onderstaande sjabloon is waarschijnlijk beslist goed startpunt voor een meeste diensten:

 • Bijvoorbeeld elk type archiefsysteem, moet een dataroom georganiseerd worden in rijen mappen deze gebruikers logisch leiden zoals de informatie die zij nodig hebben.
 • Mappen op de hoogste niveau. De belangrijkste stap zijn het instellen van een mappen op het opperste niveau met een handelsbedrijf. In het bovenstaande voorbeeld zijn dit: Contracten; Ondernemingsbestuur; Claims, geschillen en geschillen; Financiën; Overheid en regelgeving; Personeelszaken; Intellectueel eigendom; Marketing, merk en product; Techniek.
 • Welke categorieën en termen ook worden gedragen, dit dienen een vrij klein hoeveelheid intuïtieve, algemene mappen bestaan die tegelijk het hele bedrijf bestrijken.
 • Op elke laag in de dataroom is de handig om het aantal mappen begrensd te houden opdat alle mappen in een laag snel tegelijk kunnen worden bekeken, zelfs wanneer dat zegt dat twee of drie losjes gerelateerde items boven één map worden vermeld, zoals ‘Claims, geschillen’ en procederen.”

vdr data room

Er is geen enkele juiste manier om beslist dataroom bij organiseren. Begin met een sjabloon bijvoorbeeld hierboven plus pas het mappenstelsel van de dataroom aan een omstandigheden van het bedrijf aan. Wanneer de advocaten, investeringsbankiers en anderen dat aan een deal opereren niet vaak vragen bezitten over waar ze zaakjes kunnen treffen, werkt de. Het begeleiden van u transactieproces voordat zowel het acquirer indien de target omvat actieve betrokkenheid met het bedrijfsvoering en de dealteams gedurende alle stadia van beslist fusies en overnames, zoals uiteengezet boven Tabel 2. Dealteams betreffende beide kanten bestaan uit bedrijfsmanagers dat ervaring bezitten met fusies en overnames of soortgelijke deals. en adviseurs voor verschillende vakgebieden. Dergelijke adviseurs kunnen intern of extern worden aangeworven of uitbesteed. Gewoonlijk is onafhankelijke financiële, boekhoudkundige plus juridische adviseurs betrokken, bijvoorbeeld het advies van investeringsbanken, adviesbureaus, accountants en advocatenkantoren die significante fusies en overnames doen. In toenemende mate raken dergelijke externe adviseurs vertrouwd met een voordelen van virtuele dataruimten en bestaan zij promotors voor de vervangen betreffende PDR’s door VDR’s. Onmiddelijke na het onderzoeken van een voordelen en problemen voor het gebruiken van virtuele dataruimen aangaande fusies en overnames, vinden we onze conclusie datgene onze conclusie het best als contingent kan belanden omschreven. Indien een potentiële VDR-gebruiker vroeg of u gebruiken van een VDR als tool voor de dataroom nuttig was bij het verkoopproces, zou ons antwoord betreffende veel factoren afhangen. Men zou zichzelf kunnen afvragen waarom de traditionele, minder bruikbare en nog veelvuldigere PDR niet categorisch wanneer superieur wordt uitgesproken en daarom wanneer standaard aan dataruimten zijn ingesteld. Daarginds zijn verschillende antwoorden, echter fundamenteel voordat een VDR is dat de essentie van due diligence – in essentie om documenten te onderzoeken – niets wordt gewijzigd door het gebruik ervan. Ofschoon een VDR in vaak opzichten beter en economischer is vervolgens een PDR, is de fundamentele doel ervan onveranderd in vergelijking met PDR. VDR’s, bij deze zin zeer vergelijkbaar met PDR’s, hebben PDR’s niet met de ene dag op de meerdere vervangen, alhoewel de baten van migratie naar nieuwe technologie bestaan erkend. Hoewel er realistische beveiligingsproblemen zijn met VDR’s, zijn veel andere waargenomen problemen u gevolg betreffende onwetendheid, eerder realiteit. U risico dat een VDR wordt gehackt, is bijvoorbeeld niet hoger dan u risico datgene een PDR wordt ingebroken. Daarom, wanneer de hierboven geschetste risico’s gedeeltelijk sinds de verkoper worden beheerd, wat boven grote mate kan word gedaan, en als u om financieel aanvaardbare risico’s gaat, is een VDR een tamelijk veilig plus zeer gunstig hulpmiddel om te benutten bij het verkoop van zijn handelsbedrijf.

Opening Hours at our showrooms

Jeddah Showrooms
Miele Gallery Saturday - Thursday 9:00AM - 11:00PM
Friday 5:00PM - 11:00PM
Madinah Road Saturday - Thursday 9:00AM - 11:00AM
Friday 5:00PM - 11:00PM
Steen Road Saturday - Thursday 9:00AM - 01:00PM 5:00PM - 11:00PM
Friday Closed
Riyadh Showrooms
Saturday - Thursday 9:00AM - 10:00PM
Friday 4:00PM - 10:00PM
Khobar Showrooms
Saturday - Thursday 9:00AM - 10:00PM
Friday 4:00PM - 10:00PM
 • 920003240
 • (+966) 122 560 555
 • info@awadnahas.com